@ clara

Heeeeeeeeysan! Eller något sånt. Är hemma hos Clara just nu och pluggar så att huvudet sprängs. Nej men, har precis pluggat klart. Men Clara har lite kvar eftersom hon var i Idre för någon vecka sen. Fusk! Men nu ska jag hjälpa smartisen. Seya




Msn ...email ja what ever

samma sak ju :)
[email protected]


Hej på er.

Nu sitter vi i Claras rum och snackar och dunkar musik. Vi tänkte lägga upp vår email adress så ni kan skicka bilder. + plus att vi kan snacka på msn ;)
chiao

en timme i det super kalla vädret

Hey. Kom hem för någon stund sen, och känner mig sjukt utmatad. Var ute med Johanna och Carl en rätt så lång stund. Carl åkte skridskor och jag och Johanna bara pratade om allting mellan himel och jord. 




Gammal bild på carl då men, det får duga :)

Imorgon blir det fotbollstränning plus att vara med clara senare på kvällen. :D

/ Michaela

ME WANT!

MUMMMMMMMMMMMMMMS

HEMMA !

Nu sitter jag i min soffa efter 9 timmars bilåkande hem från IDRE !
GALET trött.
Blir att hämta min älskade och saknade hund Oliver snart. Han har också haft semester hos mormor & morfar.
Senare skulle kanske Michaela och Johanna komma och hälsa på. Har ju inte träffat sötnosarna på en hel vecka :(
Brosan på bild! Snart fyller vi år Gustav, du 11 år och jag 13 år. älskar dej.

Japp, jag blir tretton på onsdag.TONÅRING! Det blir superduper skönt. :D

// CLARA

just nu sitter jag hos..

.. JOHANNA! & vi har super skoj. Eller ja, dagen har ju knappt börjat men det har i alla fall börjat bra. Bloggar senare ikväll för nu ska jag och Johanna till samhället. Cyao!



Föresten Johanna kanske kommer att gästblogga här idag eller imorgon. Så då får ni ställa tuuuusen frågor till henne :)

mormor, again

Hey. Morfar hämtade mig och Madelene idag igen efter skolan, supersnällt! Orkar ju faktiskt inte gå i detta kalla väder. Imorgon är det spanska, again. Men det klarar jag säkert av. Får vi hoppas. Men nu ska jag titta på Sofias änglar. cyao!

DAGENS OUTFIT :


Väldigt enkelt då men, det funkade :)
/ Michaela


hallå på er!

Kan tänka mig att Michaela är i skolan nu. Själv sitter man i sängen och ska snart ut i backen. Igår var vi i Fjätervålen och åkte skidor. Idag ligger en utav alla 40 backar utanför vår stuga. Men nu ska jag njuta av skidsemestern. Ha dé !
// CLARA

@ mormor


home sweet home

Hejsan! Kom hem gör ungefär femton minuter sen. Har varit hos mormor från tre till halvfem ungefär. Så ja, vi hann snacka en massa ;) Snart ska Madde till Uve så jag och mamma drar till Skanska och hjälper pappsen. Senare ikväll blir det att softa framför tv:en.



Morgondagen vet jag inte hur den ser ut, vet bara att det blir spanskaaaaaaa.
Men nu ska vi åka, pusspuss!











ponnyakuten & semla !

Hallååådär! Sitter här i sängen och äter semla samtidigt som jag tittar på ponnyakuten. Är rätt så kul och se hur än del hästar beter sig. Men nu ska jag fortsätta att titta, ses.

Äntligen rent!

Äntligen har jag städat klart hela rummet, *pust*. Skönt & ha gjort det klart. Nu blir det bara att chilla och ha det gött.

Jag har dock en fråga till er läsare, och det är vad ska jag skriva om i bloggen? Jag har verkligen beslutsågest om vad jag ska skriva om. För liksom Clara skriver så bra och har sån flyt när hon skriver, och jag skriver om sånt som är ointressant.. Så bomba på nu med svar som jag kan skriva om i bloggen!!


städa,städa,städaaaa!

Hallådär! Skulle egenkligen åka till fotbollen för ungefär 15 minuter sen. Men jag hade så sjukt ont i höften! Vet inte ens varför jag har det. Jag har ju inte gjort något speciellt. Jaja, det går nog över snart. I alla fall, lyssnar på världens goaste låt . Älskar låten verkligen! Men nu ska jag städa. Cyao.


Jag passar ju verkligen i mustasch ;)

SEYA

Ojsan, har glömt och göra tidinställda inlägg till er. Oups! Sorry.
Har inte haft tid till det idag. Först så åkte jag, Alma, mamma och pappa till Värnamo. Jag provred ''Jamy''. Efter det åkte vi till mormor. Sen hem och åt. Senare till Jonas och Maria. Efter det hem senare till mormor. Efter det till Jonas igen. GAH! och nu sitter jag här. Ska strax packa ihop min dator. Imorgon blir det att gå upp vid 5 tiden. Sen åka till Nittorp och ta bussen med killarna till Göteborg där de ska spela Gp-pucken. Sover sedan med familjen på hotell. På måndan åker vi till IDREEEEEEEEEEEE! skönt.
Vi ses på söndag. Ha det bra. ! Och peppa Michaela nu, så hon uppdaterar bra :D
// CLARA

borta bra, men hemma bäst!

Hey! Sitter här i soffan med Madelene som håller på med min mobil. Haha visst är hon go. Mamma och pappa är på Skanska och målar plankor. Jag hade verkligen ingen ork att åka ditt så istället stannade jag hemma och passade Madelene. Ni vet ju hur man brukar säga, borta bra men hemma bäst!


@mormor


home sweet home

Hellue alla sötnosar! Hann inte blogga imorse pga att jag skulle till Skanska och måla plankor. Haha det låter väll roligt? Men nu är jag hemma, eller ja, jag ska ju åka snart igen. Så detta inlägg får gå rätt så fort. Senare ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Det får nog bli att chilla med min älskade familj. Men nu ska jag och mamma snacka, pusshej.



Jamy

Jamy är en 16årig valack från Irland. Han kom till Sverige vid 2år åldern om jag minns rätt. Han är tävlad upp till LA. Han är en maxad c-ponny. Han är ganska pigg och framåt vid ridning men stannar snällt när man ber om det. I stallet är han lugn och schysst. Riktigt snäll vart han !
// clara

Drar och provrider

^^

det är dags för fredagsmys

Godkväll!
Har inte hunnit blogga idag. Har gjort massa läxor och sånt som klassen ska göra nästa vecka när jag är i Idre. Tur att man bloggar med en social tjej haha. Så ni får lite uppdatering i alla fall. Har precis tagit på mig myskläder och sitter självklart och dunkar Jonas Brothers. Vad förväntade ni er liksom ? :P
Ser ni att mitt blonda hår börja komma tbx?
Först hade jag blont hår.
Sen brunt
sen blont/orangt ( hehe)
sen brunt igen...
De två sista färgerna byttes på ett dygn , vart blond och brunett på samma dag. skills. Dock är mitt hår riktigt slitet nu. Måste i med inpackingar och klippa det snart.

Ikväll blir det mys framför TV:n. Imorgon blir det plugga och göra lite tidinställda inlägg till er som kommer upp i bloggen när jag är i Idre. Smart va ? :) 

// clara


hemma hos mormor!

Tjaaaaaaaaaaa, kom hem för någon stund sen. & har super tråkigt. Haha nej men nu ska jag inte överdriva.

Dagen har varit sjukt kul! Vi ägde på vollybollturneringen, synd att vi inte vann. Vi var ju så jäkla nära på att vinna.
Aja, vi kämpade i alla fall. Och hade jätte kul ihop. Det är ju huvudsaken :)
Men nu ska jag gå och titta på tv med mormor och morfar, cyao.







SVAR PÅ TAL

Postat av:

Clara, vrf har du slutat rida? Eller du skrev ju det i din andra blogg att du hade slutat. :) 

bra blogg!

Svar :
Hej !

Asså, man kan inte riktigt säga att jag slutat rida. Men jag har slutat på ridskolan jag gick på.  jag tröttnade på stället och på ridningen där. ( ta inte illa upp , ni där gör ett bra jobb ) Nu letar jag efter foder/låne häst som jag ska låna under en längre tid. Det blir redan på lördag som jag ska provrida en c-ponny. Mamma har också kollat upp stallplats så vi får se om det kommer hem en ponny till mig någon vecka framåt.

Hoppas du blev nöjd med svarat.

I feel helpless

Heyyyyyyyyyyyy Sitter uppe i soffan och kollar på Jonas LA. Ikväll blir det att gå och sova tidigt så jag orkar morgondagen. Men nu ska jag kolla klart.love u all !

iyaz in my heart

Hallå där !
Lyssnar på världens bästa sångare, IYAZ. Finns det någon som är bättre än honom? Hehe, nej faktiskt inte.
Eller jo, kanske NE-YO, men bara kanske..
eller vad tycker ni?





Imogon är det som sagt vollybollturnering som Clara redan nämnt. Det kommer bli fett nice.
Vi kommer ta allting med storm. Men ett lycka till skulle inte skada? :p


Hallå på er

Nu sitter jag och dunkar Jonas Brothers. Vet ni vad jag hittade på morgonen ? MIN JONASBROTHERS TRÖJA. Gissa om jag blev glad ;)
haha HUMOR ! :D
åh älskade tröja ♥

Efter skolan idag följde jag med Michaela hem eftersom jag glömt mina nycklar hemma. Vid halv fem kom Gustav hem så då kunde jag gå in. Nu ska jag snart ta en dusch. Imorgon blir det vollybolltunering. Sen måste jag plugga senare.

// CK´



NU drar jag snart till bussen

Dagens look :
you are my L.A baby!

Åh jag vill verkligen till L.A nu nu nu !!!

GLAD!!!!

God kväll på er!
Snackade lite med mamma nyss. Vi kollade runt lite på internet. Och vi hittade värsta annonsen. Mer får ni veta när vi har bestämt.
// CLARA KARLSSON

Glosor är det värsta jag vet.

Hej på er!
Läste alla era kommentarer och gud vad kul med så snälla och söta kommentarer från er. Vi blir så glada. Så fortsätt så. Nu sitter jag och pluggar massa glosor till spanskan imorgon. Usch fy bläää.
Gah, jag vill verkligen ut och springa men det är så glas halt. Imorgon vet jag inte vad som händer. Först skola sen chill hoppas jag. Börjat tagga lite smått för Idre nu. Längtar som fasen.
Men nu vidare till glosorna.
Vi ses imorgon igen !
// clara K

svar på tal!

Haha, hej igen. Ja jag vet sa att jag inte hade någon bloggork men fick precis en fråga :
hur gamla är ni ??

Vi båda två är tolv år och ska snart fylla tretton, Clara fyller år om fjorton dagar och jag om några månader.
Hoppas att du blev nöjd med svaret, ha det bra !
/ michaela 


michaela was here

Tjohej, kom precis hem ifrån Clara och känner mig sjukt trött. 
Det första jag gjorde var att se hur våran toalett såg ut. haha intressant eller vad säger ni? Nej men, vi håller på att göra om toaletten så ja. Det var bara därför ;)
Imorron drar vi upp till bäcka och har spanska + något förhör. nicenice. Eller nej, gillar inte förhör. Men spanska är ju rätt så nice ändå. Det var nog allting för mig, bloggar imorron för just nu har jag ingen bloggork.
pusshej
/ mh'



Det kallas vänskap!


HEMMA FRÅN SKOLAN

Hej på er alla 200 läsare !
Nu är vi hemma från skolan. Har precis kollat lite ''JonasBrothersfans'' bloggar. nicenice. Clara tycker det.
Bilder från hösten 2010. :)

DÅ KÖR VI!

Idag vart jag i skolan. Efter följde Michaela med mig hem. Vi kollade lite på Jonas L.A och så. Nu ska jag duscha, plugga och soooova.
På fredag blir det nog att dra till Carl med Michaela. På lördagen blir det att packa till Idre. På söndag drar jag med bussen till GP-pucken med min lillebror Gustav och hans lagkamrater. På måndagen blir det att dra upp till Idre en vecka med Norbergs. Kommer bli riktigt kul.
Vi ses imorgon eller ikväll !

DÅ KÖR VI!

Idag vart jag i skolan. Efter följde Michaela med mig hem. Vi kollade lite på Jonas L.A och så. Nu ska jag duscha, plugga och soooova.
På fredag blir det nog att dra till Carl med Michaela. På lördagen blir det att packa till Idre. På söndag drar jag med bussen till GP-pucken med min lillebror Gustav och hans lagkamrater. På måndagen blir det att dra upp till Idre en vecka med Norbergs. Kommer bli riktigt kul.
Vi ses imorgon eller ikväll !

michaela huuva

Ja jag vet, har inte varit speciellt aktiv i denna blogg. Men det ska det bli ändring på!
Ehm vad ska jag börja med? Jo, jag kanske ska säga vad jag heter.
Jag heter då som sagt Michaela & bor i Småland. Jag har ridit i kanske 3 månader. Men slutade för ett bra tag sen, det var ju liksom inte min grej vettni ;)
Istället satsade jag på fotbollen, & det går super bra med det. Älskar verkligen alla i laget.
Eller aa, kanske inte alla. hehe.
Har inte så mycket att skriva om mig själv, så istället får ni en grymt sexig bild

haha. Bjuder verkligen på mig själv. & det gillar vi !


hallådär

Hitta detta på en blogg :
asså omg. ni skrev på clara och michaelas blogg att de härmar er. men vem f*n härmar vem? :o
ni kanske också härmade någon när ni gjorde eran blogg eller?
a, juste
Väldit tacksam om nån skriver vem det var som skrev det. Seriösa svar TACK!
// clara

Jonas Brothers

Har precis kollat klart på avsnitten av Jonas L.A. Bäst så är det bara!
Jonas Brothers – Set This Party Off
Absolut min favorit grupp!

Clara Karlsson

Hallå där!
Det är jag som är Clara Karlsson och har egen blogg. Men jag och min Michaela kom på, varför inte ha blogg tillsammans mycket roligare ju ?
Jag är tolv år och bor i Småland. Jag har ridit i 3år men slutade för några dagar sen tyvärr. Enligt många av mina närmsta kompisar säger att jag kan va rätt kaxig men endå snäll. haha.
Har inte så mycket mer och säga. Men om ni vill veta mer så följ denna blogg vetja ;-)

Välkommen till våran nya blogg!

Info om oss kommer inom kort ;-)

RSS 2.0